Deelname info

Bezoekersdoelgroep

Op Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussels Expo krijgen bezoekers een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten op het vlak van openbare ruimte. De beursvloer biedt plaats aan de sectoren: Bestrating, Groen, Licht, Straatmeubilair, Sport - Spel & recreatie, Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Mobiliteit en Klimaat.

De beurs trekt ieder jaar meer en meer bezoekers. Als exposant bereikt u burgemeesters, schepenen, mandatarissen, ambtenaren, beleidsmakers, gebiedsregisseurs, beheerders, projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, adviseurs en andere beroepsmatig geïnteresseerden.

Mooie cijfers uit onze exposantenenquête na afloop van de beurs in februari 2020:

90% van de exposanten legt nieuwe klantcontacten
Kwaliteit bezoekersdoelgroep 7,5
Sfeer beursvloer 7,6
Beursorganisatie 7,7

Reserveren zonder risico

Als exposant kunt u kiezen uit een 12m2 stand (deelnamekosten: € 1.950) of een 24m2 stand (deelnamekosten: € 3.900). Daarbij zijn inbegrepen: standwanden, vloerbedekking, standschoonmaak, lunch, gehele dag koffie, thee en fris.

NO CURE, 'LOW' PAY
In deze tijd is helaas niets zeker. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het reserveren van een stand een lastige overweging kan zijn. Als u bij onze STAY & GO vakbeurzen een stand boekt en de beurs gaat vanwege covid-19 niet door dan vervallen uw deelnamekosten en betaalt u als exposant alleen een kleine vaste bijdrage van € 95,-.

STAY & GO - veilig deelnemen aan fysieke vakbeurzen

Met het nieuwe STAY & GO concept kan gedurende de tijdelijke 1,5 meter samenleving op een verantwoorde manier én in een sfeervolle omgeving aan alle STAY & GO vakbeurzen van ExpoProof als exposant fysiek worden deelgenomen.

1,5 meter
De gehele beurs is zo ingericht dat uw bezoekers en uzelf overal anderhalve meter afstand kunnen houden. Dat geldt voor uw stand, de gangpaden en de lezingenzalen. In alle zwarte STAY gebieden, waaronder uw stand, kan veilig met elkaar worden gesproken. De groene GO paden worden gebruikt om te lopen.

Eénrichting
Omdat alle gangpaden bestaan uit twee van elkaar gescheiden éénrichtingspaden, lopen beursbezoekers veilig zonder tegenliggers over de beursvloer met altijd aan hun rechterhand de stands. Willen ze van route veranderen, dan stappen ze van het groene looppad af en gebruiken de zwarte "STAY" zones om hun route te bepalen.

Hygiëne
Ook nu wordt geadviseerd om geen handen te schudden, zorgen we ervoor dat uw handen en de rest van de beursvloer goed gedesinfecteerd kunnen worden. U vindt bij de entree en verspreid over de beursvloer handgel.

Richtlijnen
Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursdeelname van belang zijn, berichten wij u daarover.

Contact

Sjoerd VeldboerExpoProof

Enthousiast, persoonlijk en no-nonsense. Sjoerd weet als geen ander hoe standhouders het meeste uit hun beursdeelname kunnen halen. Benieuwd of uw organisatie matcht met de beurs? Hij kan het u vertellen.

Goede organisatie, veel bezoekers, aangename sfeer.

Exposant 2020

Het juiste publiek en de juiste doelgroep komen bijeen, met een concrete behoefte.

Exposant 2020

 • Stay Safe & Go Easy

  Veilig naar een fysieke vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • Stay Safe & Go Easy

  De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

 • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

 • STAY SAFE & GO EASY

  La solution pour un salon professionnel avec 1,5 mètre de distance !

x

Wat is STAY & GO?