Escala inspiratiesessies

Ook voor expertise en kennis rond het beheer van openbare ruimte, kun je bij Escala terecht. Immers, de openbare ruimte wordt steeds belangrijker. Denk maar aan veilig verkeer, gezondheid, recreatie en andere maatschappelijke doelstellingen.

Op Vakbeurs Openbare Ruimte krijgt iedereen die professioneel betrokken is bij planning, ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimten tijdens onze inspiratiesessies een frisse kijk op nieuwe ontwikkelingen voor openbare ruimte. (Lokale) besturen en organisaties bij wie een kwaliteitsvolle publieke ruimte op de beleidsagenda prijkt, vinden zeker hun gading.

Op die dag is Escala tevens het aanspreekpunt voor medewerkers, leidinggevenden, … die op een interactieve manier kennis willen maken met ons opleidingsaanbod. Kom zeker langs voor een babbel!

Over Escala

Escala geeft kwalitatieve antwoorden op actuele opleidingsnoden voor de publieke sector, de social profit en non-profit.

Escala staat garant voor innovatieve opleidingen die vrij gevolgd kunnen worden via het kalenderaanbod of die op maat in-house georganiseerd worden. Escala brengt kwalitatieve opleidingen die continu geëvalueerd en geactualiseerd worden.

Verwacht doelgerichte opleidingen met praktische tips & tricks en dit volgens de laatste leermethodes.

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."