ACO Passavant

De ACO Groep is wereldwijd marktleider in afwateringssystemen en schachtafdekkingen voor de inrichting van publieke ruimten en industriële zones.

Marktpleinen, stadsparken en parkings worden met oog voor detail en design ingericht. Vandaag kan u afvoergoten met een eigen roosterdesign ontwerpen. Initialen, symbolen, namen of logo's van gemeenten en bedrijven, ... ACO luistert graag naar uw wensen om te komen tot een gietijzeren rooster dat de identiteit van uw project accentueert! Uw rooster kan bovendien nog eens gecoat worden in een RAL-kleur naar keuze. Kies dus voor FREESTYLE met de Multiline afvoergoten als onderbouw. Beschikbaar voor 4 gootbreedten - 100, 150, 200 en 300 mm - tot een belastingsklasse D 400 kN, conform de norm EN 1433. ACO kijkt er op toe dat de inloopcapaciteit en de sterkte van de roosterstructuur gewaarborgd blijven. Nog één voorwaarde ... De productie vraagt minstens 200 stuks of 100 lopende meter, een relatief lage instap voor een eigen, exclusief rooster.

Bij ACO kan u steeds terecht voor de meest innovatieve oplossingen en geavanceerde productietechnieken in schachtafdekkingen in conformiteit met de norm EN 124. Wist u bijvoorbeeld dat een geplaatst ACO TOPTEK PAVING klinkerdeksel zelfs zonder betonvulling en wapening de opgegeven belastingsklasse garandeert! Alle discussies, of een deksel nu al dan niet correct opgevuld werd volgens de voorschriften, worden dankzij deze oplossing uitgesloten.

Standnummer

3.47

Website

Sectoren

Bestrating


  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."